ccbuild-logo-spin

Publicerad: 2023-09-19

Fritt användarkonto för vår marknadsplats och efterlysningar


Tycker du att det är svårt att hitta återbrukbara byggvaror i tillräcklig mängd till känd kvalitet? Via CCBuild kan du efterlysa byggvaror, inredning och andra produkter till dina byggprojekt.

Om du inte redan har användarkonto till CCBuild kan du lätt skapa ett sökkonto. Där kan du söka och efterlysa varor på CCBuild utan kostnad.  

Med hjälp av Efterlysningar på CCBuilds marknadsplats har alla användare en möjlighet att efterlysa specifika byggprodukter. Genom att skapa en efterlysning kan du beskriva vilka produkter du söker, inklusive specifikationer och produktkrav och när i tid du behöver dina varor. Med din efterlysning skapas även en bevakning mot varor som läggs ut på marknadsplatsen, så att både du och den som lagt ut motsvarande vara får en notifiering via mail att matchning finns. 

Just nu har vi aktörer som exempelvis letar efter: Glaspartier, marksten, undertaksplattor, parkbänkar, textilplattor och badrumsskåp

Besök sidan för efterlysningar här: CCBuild - Efterlysningar

Besök marknadsplatsen här: CCBuild - Marknadsplats

Saknar du användarkonto till CCBuild ansöker du enkelt om personligt användarkonto här: https://ccbuild.se/anslut-till-ccbuild/. Om du önskar ett fritt sökkonto väljer du i fältet för organisation "Marknadplatskonto fri sök". 

 

Vid frågor, hör gärna av dig till oss, kontaktuppgifter hittar du här: Kontakta oss

 

Nyheter


Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!
Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!

2023-11-20

20 november firar vi Circular Monday med ett riktigt bra erbjudande på våra utbildningar. Ta del av vår kunskap och stärk din förmåga att skapa en hållbar och cirkulär framtid. Den här veckan till halva priset!

Läs nyhet

#viärccbuild
#viärccbuild

2023-10-03

Enligt Circularity Gap Report Sweden är endast 3,4 % av Sveriges resursanvändning cirkulär. Det vill vi ändra på! Följ #viärccbuild och se hur ni kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

Läs nyhet

Fritt användarkonto för vår marknadsplats och efterlysningar
Fritt användarkonto för vår marknadsplats och efterlysningar

2023-09-19

Tycker du det är svårt att hitta varor för återbruk till dina byggprojekt? Ett tips är att göra en efterlysning på CCBuilds marknadsplats. Om du inte redan har användarkonto till CCBuild kan du lätt skapa ett marknadsplatskonto som ger dig möjlighet att publicera efterlysningar.

Läs nyhet

;

Kalendarium


tors, 07 december 08:00

Installationer: Återbruk och cirkulära materialflöden

Läs mer

tors, 07 december 08:00

Nätverksträff - Installationer: Återbruk och cirkulära materialflöden

Läs mer

mån, 11 december 09:00

Användarträff för CCBuilds e-handelslösningar för marknadsplatsen.

Läs mer