ccbuild-logo-spin

Publicerad: 2023-11-20

Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!


Den 21 november firar vi i CCBuild Circular Monday, ett initiativ för att uppmärksamma behovet av cirkulär konsumtion. Circular Monday infaller måndagen före Black Friday och uppmuntrar till hållbar konsumtion för både plånbok och planet. Det är en svensk kampanj som blivit global och bland annat sprider kännedom om företag som erbjuder cirkulära produkter och tjänster – just som CCBuild och våra partners.

CCBuild, med över 150 partners, strävar efter en cirkulär bygg- och fastighetsbransch genom att göra avfall till resurser. På CCBuilds marknadsplats hittar du återbrukbara byggvaror och tjänster för demontering, uppgradering och rekonditionering.

Utbildningar för halva priset!

En viktig del av CCBuild är kunskapshöjande aktiviteter inom nätverket, så som nätverksträffar, arbetsgrupper och en omfattande kunskapsbank. För den som vill förstärka sin kompetens, erbjuder vi även utbildningar.

För att fira Circular Monday erbjuder vi nu en rabatt på 50% för den som anmäler sig den här veckan.

Utforska vårt utbildningsutbud som inkluderar kombinationsutbildningar där du inte bara erhåller inspiration och insikter om cirkulärt byggande och återbruk, utan också lär dig att använda CCBuilds digitala tjänster och värdeanalys som stöd för cirkulära arbetsmetoder.

Ta del av vår kunskap och stärk din förmåga att skapa en hållbar och cirkulär framtid. Den här veckan till halva priset!

Rabatten registreras i efterhand till alla som anmäler sig under perioden 20-26 november. Våra utbildningar är öpnna för alla men anslutna partners i CCBuild som redan har ett rabatterat pris får ytterligare 50% på priset!

Missa inte den här möjligheten att gå våra utbildningar till ett mycket förmånligt pris. Anmäl dag redan idag!

Läs mer om våra utbildningar här.

 

Nyheter


Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!
Missa inte vårt erbjudande på Circular Monday!

2023-11-20

20 november firar vi Circular Monday med ett riktigt bra erbjudande på våra utbildningar. Ta del av vår kunskap och stärk din förmåga att skapa en hållbar och cirkulär framtid. Den här veckan till halva priset!

Läs nyhet

#viärccbuild
#viärccbuild

2023-10-03

Enligt Circularity Gap Report Sweden är endast 3,4 % av Sveriges resursanvändning cirkulär. Det vill vi ändra på! Följ #viärccbuild och se hur ni kan bidra till ett mer hållbart samhälle.

Läs nyhet

Fritt användarkonto för vår marknadsplats och efterlysningar
Fritt användarkonto för vår marknadsplats och efterlysningar

2023-09-19

Tycker du det är svårt att hitta varor för återbruk till dina byggprojekt? Ett tips är att göra en efterlysning på CCBuilds marknadsplats. Om du inte redan har användarkonto till CCBuild kan du lätt skapa ett marknadsplatskonto som ger dig möjlighet att publicera efterlysningar.

Läs nyhet

;

Kalendarium


tors, 07 december 08:00

Installationer: Återbruk och cirkulära materialflöden

Läs mer

tors, 07 december 08:00

Nätverksträff - Installationer: Återbruk och cirkulära materialflöden

Läs mer

mån, 11 december 09:00

Användarträff för CCBuilds e-handelslösningar för marknadsplatsen.

Läs mer