ccbuild-logo-spin

Branschdialog: Hur påverkar våra lagkrav möjligheterna till återbruk?

Välkomna till ny arbetsgrupp inom CCBuild med fokus på lagkrav. Vi startar med en workshop där ni får  möjlighet att delta och dela era erfarenheter kring hur våra lagkrav påverkar möjligheterna till återbruk.


Har ni erfarenheter kring hur olika lagkrav påverkar era möjligheter till återbruk av byggmaterial och vill dela med er av era erfarenheter?

Fokus på denna workshop: Identifiera och diskutera i vilka situationer som vår lagstiftning upplevs hindrade. Tillsammans prioritera och identifiera lösningar som undanröjer dessa (ibland) upplevda hinder.

Är du eller någon kollega hos er intresserade av att delta? Maila namn och kontaktuppgifter till Faiz Mawlayi på IVL: Faiz.Mawlayi@ivl.se 

Bakgrund till denna workshop:

IVL har fått ett kortare uppdrag att bistå Boverket med att ge bygg- och fastighetssektorns aktörer information och vägledning om regler som rör cirkulär ekonomi och återbruk. Syftet är att höja kunskapen hos bygg- och fastighetssektorn genom ökad trygghet och förståelse för vad som är genomförbart och vad som utgör reella hinder (exempelvis lagstiftning, förordningar mm). Målet är att ta fram webbtexter och presentationsmaterial som klargör regler, såväl vad som gäller idag som var osäkerhet kvarstår.

Plats
Digitalt via Teams

Arrangör
IVL

Kostnad
-


Namn
Faiz Mawlayi, IVL

Datum
tis, 06 dec (13:00 - 15:00)

Program
Agenda fås vid anmälan

Registrering