ccbuild-logo-spin

CCBuild North Swdn - Kick off

Välkommen till kick-off!

Skellefteå kommun och IVL Svenska Miljöinstitutet bjuder in till en kick-off för gemensamt arbete kring ökat återbruk av byggmaterial i Skellefteåregionen. Välkommen med din anmälan på länken nedan senast 8 februari!



Nu startar nätverket för Centrum för cirkulärt byggande (CCBuild North Swdn) i Skellefteå. Vi önskar er varmt välkomna att delta på denna första nätverksträff för CCBuild North Swdn. Målet med mötet är att samla företag och branscher som vill vara med på resan för att gemensamt utveckla formerna för cirkulärt byggande i norra Sverige med utgångspunkt i Skellefteå.

Under dagen kommer vi att berätta mer om hur arbetet med återbruk av byggmaterial har utvecklats de senaste åren, vilka nyckelaktörer som har deltagit och ge exempel utifrån andra kommuners utvecklingsarbete. Vi kommer särskilt att få en inblick i Stockholm stads återbruksarbete i samband med nyproduktion. Förmiddagen avslutas med en workshop för att identifiera utmaningar och ringa in vilka områden som bör prioriteras. Låt oss diskutera den framtida potentialen, liksom hindren, på vägen mot en ökad cirkulär ekonomi inom samhällsbyggandet.  Vill du redan nu veta mer om Centrum för Cirkulärt byggande? Klicka in på ccbuild.se för mer info!

Plats
Scandic hotel - Skellefteå

Arrangör
Skellefteå kommun och IVL

Kostnad
-


Namn
sebastian röstberg

Datum
mån, 13 feb. (09:00 - 12:00)